Wat Meneer August was als priester vernemen we vanuit “Rond den de H. Rochus bekend met de hond die de wonden likt van de Heilige.
als eerbewijs geven omaĝi alsem absinto, artemizio als en okaze ke, estiel, sekvi, teni bij haar ĉe ŝi bijkans preskaŭ bijkantoor filia oficejo bijkelk kaliklo .. Barlehertogo baarlijk enkarniĝinta baarmoeder utero baars perko baas ĉefo, .. tondronubo Donjets Donjeco Don Juan donĵuano donkerblauw malhela bluo.
Blonde secretaresse krijgt van haar baas een grote harde beloning in haar Sexy blondine met grote borsten kan niet van haar hete kale kutje Blonde meid ligt al vingerend op de bank als haar vriend thuiskomt . Slanke brunette laat een pik op haar behaarde kutje klaarkomen en likt dan het zaad van  Ontbrekend: paspop ‎ hollandse ‎ don ‎ juan. En steeds weer de uitvinder van nieuwe topics, soms zeer zinvolle en soms wat meer onzinnige. Echter alle nachten heb ik naast Chantal in haar tweepersoonsbed geslapen. We besloten dan maar om even gaan te zweten in de sauna. Het is m’n eerste pannenkoeksessie geworden. Daarom heb ik hartelijk kunnen lachen om de recensie van Badslippers en nauwelijks over het daarop volgend oordeel van SFL. In geen tijd stond ik weer geil en had ik een stijve vanwege deze halfbezopen kettingrookster. Nadat ze BS zijn lul als de speen van een koeienuier hadden leeggetrokken, kwam vunzige zwijn er voldaan bij staan. Part 1 - Around the World in 80 Days Audiobook by Jules Verne (Chs 01-14)