Sparta heeft een bod op 51 procent van de clubaandelen vanuit Japan van tafel geveegd, vertelde bestuursvoorzitter Rob Westerhof.
Ongeveer 10 kinderen staan in een kring met de benen wijd en de voeten tegen elkaar aan. Iedereen houdt 1 hand op de rug. De kinderen.
Een zakenman uit Japan heeft pogingen ondernomen om eigenaar te worden van Sparta. De Rotterdamse club heeft dit bod afgewezen.

Loveswing De Spartaanse trainingsmethode van het Japanse meisjesvoetbal - vunzige opa's

Meer informatie over cookies op batalladeespinosa.info vind je in ons uitgebreide cookie-statement. Artikelen in de categorie "Voetbal in Japan". Gewoon omdat ik denk dat een club er bij gebaat is als die bestuurd wordt door clubmensen. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Mogelijk gemaakt door WordPress. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Het Japans vrouwenvoetbalelftal is een voetbalteam dat uitkomt voor Japan bij internationale wedstrijden, zoals het Aziatisch kampioenschap.