handtastelijk mooi de tassen van De Vi ď Ź. Etiquette . Wij zijn er voor iedereen, van 18 tot 80+, die graag verantwoord wil werken aan zijn of haar gezondheid. . De jarige krijgt een kappersdiploma en een leuk verjaardagscadeautje. Hiep hiep hoera Veel meiden dromen over een carrière als kapster.
Verjaardagscadeaus voor iemand die 18 jaar wordt, gespot door de Milledoni community van cadeauspotters. Ontbrekend: handtastelijk ‎ hiep ‎ hiep ‎ hoera ‎ trio.
Hiep Hiep hoera! 18, een respectabele leeftijd. En daar hoort een respectabel cadeau bij vinden wij van Gadgethouse. Voor iedereen die 18 wordt hebben wij   Ontbrekend: handtastelijk ‎ trio.

Handtastelijk Hiep Hiep Hoera, een trio voor je 18e verjaardag - tieners Rag

Het was een topdag. Peperduur kan Duitsland niet betreden zonder de lokale middenstand even in het zadel te helpen. De schrik vloog mij om het hart toen ik de danszaal betrad. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik haar in het voorbijgaan niet direct herkende, maar na de brillenglazen eens te hebben opgepoetst was er geen twijfel meer mogelijk: deze Bulgaarse sexgodin heeft daadwerkelijk de overstap naar de nette-menschen-club gemaakt. Na antwoorden op deze vragen is ze mischien te ontmaskeren. Idd een Russische, ze heet Xenia, maar deze is zo gek als een deur, je moet het zelf weten maar ik zou er niet de kamer mee op gaan.