Online vertaalwoordenboek. DE: duits. NL: Spreekt ze dan Duits? onder Duits bewind DE: 1364 war ein grosser Teil Belgiens unter deutscher Oberhoheit   Ontbrekend: insmeren ‎ geil.
Minister Schultz spreekt Rutte tegen in WNL: wel praten met Wilders . En dan eerlijk zeggen wat ze van de beschreven bezuinigingen vinden, één voor één? . (Oh, en deze of gene smoezelige en geile 'manager' zal er zeker zijn lol van Zolang Frankrijk en Duitsland daarin gebonden zijn, zal die tijd standhouden.
jaar, of desnoods twintig jaar dit blad doorneemt, wat zijn dan de woorden, wat zijn . Departement afkomstige wet spreekt men tegenwoordig niet meer v&njuiste al is dat woord niet eensgoed Duits, want in die taal bestaat hetzelfde onder- Onder geil in Van Dale (bij de hoofdbetekenis: een sterke geslachtsdrift ge-.

Insmeren Wat ontzettend geil dat je Duits spreekt - wat zit

In de jaren na de Tweede Wereldoorlog veel gebruikte uitleg wanneer Duitse burgers naar de Holocaust gevraagd werd. Het gaat hier om partijen die schijt hebben aan grondrechten en verdragen, zoals de PVV en de VVD — dáár draait het om. Wat is dat met die mosterd dan? Mijn vriend had die middag op de snelweg een brandende auto gezien vanwege een ongeluk. Zie ook Wunderkind in de Duitse Wikipedia. Misschien wil Trump later ook wel indianen, zwarten en lesbiennes afschaffen. En dan geldt dat voor Amerikanen. Zie ook Müsli in de Duitse Wikipedia. Zie ook Volkswagen in de Duitse Wikipedia. Voor muisjes een bioscoop, een Leinwand…. De handbalsters knokken, vechten en als er wat mis gaat geen spoor van moedeloosheid. Zie ook Schlager in de Duitse Wikipedia. Hieronder staat een tabel met wat er precies verandert bij de lidwoorden.
Luuk heeft een spannende cliffhanger... - RTL LATE NIGHT