Al met al zijn we zaterdag weer bijna de hele dag kwijt aan geld, telefoonkaarten, nacht bewaking van 2 wachten/ tuinmannen en 2 gevaarlijk blaffende honden. betrapt. De ontvangst in het ziekenhuis door de directie was toch iets minder. . Er zit zelfs een fietsenmaker die Bona's Vrouw in haar bier brouwerijtje.
Een man in Amerika vermoedde dat zijn vrouw vreemdging en gebruikte een drone om haar te betrappen. Helaas voor hem blijken zijn   Ontbrekend: fietsenmaker ‎ buurjongetje.
Funnews & Funlogs | Not 100 plaatste het volgende bericht op hun website: 40 jarige man betrapt zijn vrouw met 18 jarige buurj.

Fietsenmaker Man betrapt zijn vrouw met het buurjongetje - billetjes

Stichting Ons Trefpunt Agenda Nieuws Informatie Verhuur van het gebouw Wat is er te doen? Deze schijnt recht over het huis te komen. Daartussen zijn in snelle opeenvolging lichtflitsen zichtbaar. De bruid en de ceremoniemeester. Door de vele beschietingen heet het betongedeelte van de Amersfoortseweg bij Hoog Soeren in de volksmond al 'Dodenweg'.

Fietsenmaker Man betrapt zijn vrouw met het buurjongetje - door pikken

Beide familieleden zijn erg moe. Teun viel een keer in de sloot en in een krantenartikel werd gesproken van een jongen die een zeer onwelriekende geur verspreidde toen hij eruit gehaald werd. We kunnen gerust zeggen dat wij hier geweldig geboft hebben. De dooi is zo sterk geweest dat onderweg geen sneeuw meer te zien was en alle hoofdwegen uitstekend berijdbaar waren. Het staat dichterbij of het vuren is intenser dan op vorige dagen.
De elektriciteitsvoorziening wordt hachelijk. Wij krijgen 's morgens een brief uit Amsterdam. Eén in Ugchelen gevallen, geen slachtoffers. Daardoor ontploft er één. Beide krijgen eten en bovendien een paar klompen. Speciale controle wordt gehouden op tijdelijke onbewoonde percelen. De vriend van mijn vriend.