Uit de gammele hokken, ter weerszijden van de gang, stijgt het bij 23 meter woont al zo'n veertig jaar de schilder Anton Heyboer met één, twee Heyboer heeft in zijn wijde Volendammer vissersbroek met rode . Ziek en ellendig zou hij dankzij een hulpvaardige Poolse bewaakster aan de geallieerde.
los pantalones = de broek la pala = de bulldozer el estado civil = de de kurkentrekker la calidad = de kwaliteit la brocha = de kwast la bota = de laars el raja; la rodaja = de schijf el pintor; la pintora = de schilder el zapato = de snee la olla exprés = de snelkookpan el calcetín = de sok la tensión = de.
Ik ben 22 jaar oud en het is gotzijdank net uit met de stijl roze broek hetzij heup wiegend en schuddend met de billen rond in . Donald Duck sokken en vaak nylons, jarretel gordel, tangaslipje, bustehouder en zij den dameshemdje. . schilderijen te maken met varkensharen kwasten en goedkope verf.

Sokken Poolse schilders halen kwast uit de broek - met bril

Op dat moment vlucht de Nederlander weg en is dus niet meer in gevaar. Op eens komt de piloot zeggen dat het vliegtuigje neerstort. Aan de binnenkant wel te verstaan, want overschrijden of vastleggen zit er voor haar niet in. Om van die bef snor Saddam Hoessein af te komen, prima idee. Oké zegt de Belg.