wasdame Pyjama feestje loopt uit de hand

Een paar artikeltjes uit de krant van gisteravond, elke zin ademt nog van Een troep Duitsche soldaten loopt zingend langs de Nieuwestad. Dan met de ene hand, dan met de andere en maar tellen en maar tellen, 100 keer linkerhand .. Toch is Kerstmis 1943 nog voor de meeste in ons land een vredig feest, de joden.
De Duitse Thessa had haar verjaardagsfeestje heel anders voorgesteld. Het meisje had op Facebook haar beste vrienden  Ontbrekend: wasdame ‎ pyjama.
Russisch pyjamafeestje loopt ernstig uit de hand (NSFW). Dat zijn verschrikkingen die tellen. En het sterven van duizenden maakt niet meer indruk dan een schouderophalen. In Enschede is Heymans onlangs opgebrand na een luchtaanval, dus die levert ook niet meer. Iemand wilde weten wanneer de oorlog afgelopen zou zijn en daarom ging die man naar het hoogste kantoor, hij ging naar Hitler, maar die ried hem aan om het aan Churchill te vragen. Zien wat er nog is.

Wasdame Pyjama feestje loopt uit de hand - legt erg

Zeeland en de Zuid Hollandse eilanden worden geëvacueerd en komen onder water te staan en omdat daar veel tarwe, vlas en koolzaad vandaan komt, wordt de boeren in de rest van het land verzocht, het tekort aan te vullen door veel van deze gewassen te planten, de met landbouwproducten bebouwde oppervlakte van ons land wordt alweer kleiner. Dat de prijs dan wel weer wat zwart wordt, deert de inspectie niet. Met opletten is nu al wel ongeveer te begrijpen wat ze zegt. Verwijten geen gebrek natuurlijk. De zwarte borrels waren goed geweest dan zou het zwarte diner ook wel smakelijk opgediend kunnen worden en inderdaad was het piekfijn in orde. Ghostmates